zondag 10 mei 2015

Ben nogal een poosje weg geweest.......

Ben nogal een poosje weg geweest van Blogger, Facebook en andere computerzaken. Was een beetje internetmoe. Heb het eigenlijk te druk met andere dingen dan mijn tijd te verdoen voor de pc.

Druk als vrijwilliger in de bossen van het park De Hoge Veluwe, rondleider bij het boerderijmuseum Hagendoorns Plaatse en andere werkzaamheden daar en druk bezig met onze nieuwe hobby poppenhuizen. Zit daarvoor vaak in mijn werkplaatsje om meubeltjes en poppenhuizen te maken en uit te breiden, dat is veel leuker dan computeren. Ook het fotograferen blijf ik doen hieronder een greep uit de foto's die ik de laatste tijd heb gemaakt in de omgeving van het dorp waar ik woon, van bloeiende rododendrons in het arboretum in Wageningen en van de koper-, papier-, en korenmolen in Zuuk. Dit laatste moest gebeuren voor de tentoonstelling over deze oude watermolen in het museum en het boek dat erover verschijnt.Vriendelijke groet Ruud.

4 opmerkingen:

 1. Hoi Ruud.

  Mooie serie Ruud met diversiteit.

  Groettie van Patricia.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Ruud, mooie foto's, vooral met de azalea's en rododendrons, Mooi dat je zoveel hobby's heb en veel buiten in de natuur bezig ben, lekker gezond bezig zijn dat is altijd goed, moet je nooit opgeven.
  Groet Kees

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Weer prachtige plaatjes Ruud ! Het is helemaal niet erg om de PC een tijdje te vergeten, doe alleen wat je leuk vindt .

  Groet, Jaap Broer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Ruud,

  ik ben helemaal verrast met wat je hier laat zien.
  Ik lees wel dat je het erg druk hebt met andere dingen en ja dan blijft de pc achter. je moet ook doen waar je zin in hebt. Misschien ook een leuk idee om die poppenhuizen en meubeltjes eens te footgraferen :-)
  Je foto's in dit blog zijn echt stuk voor stuk hele mooie foto's. Zowel de openingsfoto's, je bloemen en de molen Ik heb hier echt van genoten.

  Groetjes, Helma

  BeantwoordenVerwijderen