zaterdag 28 juni 2014

Foto's van de laatste twee weken.

Heb de laatste tijd weinig tijd aan m'n blog kunnen besteden, maar heb bepaald niet stil gezeten. Dat geldt met name voor het werken in het Park De Hoge Veluwe, maar ook voor de dagen dat ik met de camera op pad ben geweest. Hieronder enkele foto's die ik heb gemaakt. We beginnen met het wild in het Park en het Kroondomein 't Loo.


De onderste drie foto's zijn van damherten, die kom je in Park nog niet tegen.
Ook vlinders hebben altijd mijn aandacht. heb de meeste ze gefotografeerd langs de Egelbeek ter hoogte van het Apeldoorns kanaal en langs de Kariskyweg in het Park.


Vlak bij ons zit een oude begraafplaats, een rustig stukje grond met veel grote bomen en in de bomen hebben we drie eekhoornnesten gevonden. Ook vlogen er drie soorten spechten rond de kleine bonte , de grote bonte en de groene specht. In alle oude spechten holen zaten hoofdzakelijk spreeuwen.


De laatste vogel, een roodborsttapuit,  is niet genomen op de begraafplaats, maar op het Deelensezand in het Park.
Ik eindig met wat foto's die ik de laatste periode van libellen, rombouts en juffers heb gemaakt. De meesten langs de Egelbeek.


Dat was het weer, tot volgende keer, vanaf 10 juli kampeer ik in het Nationaal Park de Hoge Veluwe, tot 11 augustus. Gedurende die tijd geen activiteit op m'n blog.
Goeie tijd allemaal en tot ziens.

Vriendelijke groeten Ruud.

2 opmerkingen:

 1. Hoi Ruud.

  Prachtig wat je laat zien aan dieren variatie.
  Veel plezier met het kamperen.

  Groettie van Patricia.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je Patricia, ik heb er zin in, 5 weken is wel lang, maar ik ga er weer van genieten.

  Groetjes Ruud.

  BeantwoordenVerwijderen