maandag 17 maart 2014

De moeflons hebben gelammerd.

We zijn gister eerst naar de Imbosch geweest, we waren uitgenodigd door onze kinderen om samen de honden uit te laten en daarna wat te nuttigen in het restaurant op het hoogste punt. Bij de parkeerplaats kwamen we nog Nijlganzen tegen.
Daarna wilden we nog, op weg naar huis, door het park De Hoge Veluwe om nog wat wildfoto's te maken. Wat hadden we een geluk. We kwamen een kudde moeflons tegen,.de moeflons hadden net gelammerd, dus er waren heel veel springende, rennende en dartelende lammetjes te zien.

Op dezelfde plek liep ook een roedel hindes rond met daartussen enkele een eenjarige bokken. Deze bokken moeten voordat er weer geworpen wordt wegwezen en zullen zich bij de mannen moeten voegen. Op dit moment zijn ze in het bezit van een spiesgewei en volgend jaar wordt dat een gewei met een vertakking.

Vriendelijke groet Ruud.

4 opmerkingen:

 1. WoW, dat is zeker geluk hebben Ruud. Zou dit aan je nieuwe camera liggen? Zo ja, dan probeer ik er ook een aan te schaffen. Wat heb je mooi spul voor de lens gekregen. Top!! De jachthonden zien er ook top uit!
  Mooie serie weer. Gr Jan W

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Ruud.

  Super zeg wat je hier laat zien aan foto's.
  Wat een schatjes die kleine moeflons.
  Hele mooie serie foto's.

  Groettie van Patricia.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooie foto's, leuk die springende moeflons

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor jullie reacties. Je kreeg er geen genoeg van om die dartelende lammetjes te zien. Het was erg vermakelijk.

  BeantwoordenVerwijderen