donderdag 13 februari 2014

Branden, zagen en fotograferen

Gisteren weer lekker gewerkt in het Park De Hoge Veluwe in het rustgebied De Plijmen. Er is weer stevig gebrand, maar ook gezaagd zodat er weer volop dennen liggen te wachten om verbrand te worden. Het was een lenteachtige dag. Na het werk ben ik begonnen met mijn nieuwe taak in de groep; bijhouden en eventueel repareren van het materiaal wat we gebruiken.
Na het werk wat in de bossen rondgedwaald en wat foto's gemaakt van mos, boom en landschap. Ook eentje van een vogel-observatiehut, die ik samen met de Zomerkamp-gasten heb opgeknapt en die we elke jaar tijdens het Zomerkamp bijhouden. Wat betekent vijver schoonmaken, slietenraster repareren en hut in de bruinoleum zetten.Vriendelijke groeten Ruud.

5 opmerkingen:

 1. Hoi Ruud.

  Mooi werken zo in de buitenlucht en het wordt nog mooi ook.
  Leuk zo die hut te kunnen gebruiken met het kamp.

  Groettie van Patricia.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Patricia, die hut mag door iedereen die het park bezoekt gebruiken. Deze staat achter het kampeerterrein. Er is er ook eentje bij ingang Otterlo en bij ingang Schaarsbergen.

  Vriendelijke groet Ruud

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Ruud, Boeiende en leerzame blog met veel mooie foto's.
  Groet Kees

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Ruud,
  deze hut is dus wel te gebruiken lees ik wel. Wat een werk hebben jullie daar om alles bij te houden en op te knappen. De natuur is een groot goed en daar moeten we zuini op zijn.
  Mooie serie foto's :-)

  Groetjes, Helma

  BeantwoordenVerwijderen